Küldetésünk!

Célul tűztük ki, hogy az ügyfeleinket a piacuk domináns szereplőjévé tesszük.

Ezt két módon érjük el.

Első lépésként marketing automatizmusok segítségével felépítjük a saját Kapcsolatépítő Funneljét. Ez biztosítja a piacán kiemelkedő bevételt.
Ezután pedig együtt dolgozunk az ügyfélünkkel a piaci dominancia kialakításán. Ehhez biztosítjuk számára az aktív online jelenlétet és menedzseljük a kampányokat. A cél az, hogy eljuttassuk az ő egyedi, személyes üzenetét a célközönségének.

A Tiszteletalapú Marketinget tartjuk a fő iránymutatónknak. A Tiszteletalapú Marketing lényege, hogy a hagyományos, emberi értékekre épített kommunikációt (pl. értelmes felnőttként tekintünk a követőkre, fontosnak tartjuk a kölcsönös tiszteletet, a kapcsolatok minőségét, a bizalmat) kombináljuk a modern technikai eszközökkel. Így elérjük, hogy valódi kapcsolat alakuljon ki az ügyfelünk és a célpiaca között, aminek természetes eredménye a magasabb bevétel.

Beszéljünk?

Pörzsölt Móni

Pörzsölt Móni

Alapító, online business manager

 

Érthetetlen vonzalmat érzek az épületek iránt. Nyaraláskor többet fotózom a helyi házakat, mint a tengert. Szerintem, bujkál bennem valamiféle építészszerűség, mert szeretek építeni, építkezni – a szó átvitt értelmében. Imádom látni, ahogy az ügyfeleink szinteket lépnek felfelé. Ahogy terjed a hírük, nő a követőbázisuk, az emaillistájuk, a megrendeléseik száma és a bevételük. Állandóan azon jár az agyam, melyik ügyfelünket hogyan tudjuk még feljebb és feljebb tolni. inkább emelni

Én magam is egy szál virtuális asszisztensként indultam. Aztán elkezdtem felépíteni a virtuális irodámat, lettek munkatársaim, lett saját csapatom. A napjaim a vállalkozás vezetésével, az ügyfelek stratégiájának kialakításával, konzultációkkal, a munkatársak koordinálásával teltek.

Megszállott fejlesztő vagyok. Mi magunk is nőttünk, fejlődtünk, és egyszer csak szűk lett nekünk a virtuális asszisztencia doboz. Átléptünk az online business management izgalmas világába.

Az én munkám nem a szemed előtt zajlik. A háttérben kidolgozom a stratégiádat, kiosztom a feladatokat, megszervezem a projektet, ellenőrzöm az elvégzett feladatokat.

 

Fogunk-e valaha is beszélni?

 

Minden bizonnyal igen. ? Találkozhatsz velem a konzultációkon.

Boros Lajos

Boros Lajos

Alapító, marketing automatizmus szakértő

 

Az elmúlt 5 évet a másik vállalkozásunk (https://uzletiasszisztens.hu/) és az ügyfeleink marketing fejlesztésével töltöttem. Ebbe beletartozott saját stratégiánk alkotása és kivitelezése, míg ügyfelek részére kimondottan a stratégia kialakítása.

Az évek során szerzett tapasztalatunk egyik fő tanulsága számunkra az volt, hogy akkor tudunk jó eredményt elérni, ha az ügyfelünknek van egy jól működő rendszere a folyamatos vevőszerzésre.

Ezért hoztunk egy döntést! Csak akkor vállalunk el új ügyfeleket, ha átlátjuk a teljesen a folyamatát és pontosan látjuk azt is, hogyan fog megtérülni számukra a közös munka.

Úgy fogalmazunk: „Ahhoz, hogy megszülessen néhány haszontalan Facebook post, blogbejegyzés vagy éppen hirdetés, ránk nincsen szükség!”

A cél, hogy aki velünk dolgozik, annak sokszorosan kifizetődjön a befektetés!

Valószínűleg velem a stratégiád kialakításánál fogsz találkozni!

Remélem, hamarosan beszélünk! ?

Ludányi Bettina

Ludányi Bettina

Regényíró, újságíró, marketing-szövegíró

 

Amikor az írásról kérdeznek, viccesen mindig azt mondom, hogy tollal a kezemben születtem. A valóság azonban az, hogy sokáig nem tudtam, milyen hivatást is szánt nekem az élet. Megszereztem az első, majd a második diplomámat, de akkor sem láttam még tisztán. Viszont amikor marketing gyakornokként, majd marketing asszisztensként, közben pedig hobbi-újságíróként dolgoztam, rájöttem, hogy ez az én életem.

Mert, ha nem írok, akkor az íráson gondolkodom.

Írás közben pedig megszűnik a külvilág.

Büszke vagyok minden elismerésre, minden pozitív visszajelzésre, amit az ügyfeleinktől kapok. Az elismerés pedig csak tovább fokozza a szövegírás iránti szenvedélyemet. Szokták mondani, hogy mindig van tovább…

Én is ezt érzem.

Egy újabb nap, egy újabb megbízás, egy újabb cikk és én csak arra tudok gondolni, hogyan hozhatnék ki még több mindent magamból: még több érzelmet, még több szakmai tapasztalatot, még több profizmust. Talán ezt hívják maximalizmusnak?

Mindenesetre a munkatársaim azt mondják, hogy azért vagyok a legjobb, mert hangulattól és kedvtől függetlenül olyan szövegek születnek az ujjaim alatt, hogy lesétálnak a monitorról.

És nem is vagyok hajlandó kevesebbel beérni!

Péter Éva

Péter Éva

A PinX csapat webes varázslója

Szociológus diplomám megszerzése után HR területen szereztem többéves tapasztalatot multinacionális környezetben, viszont a gyermekeim születését követően úgy döntöttem, hogy más jellegű kihívásokra vágyom, más vizekre evezek.

Mivel az informatika és a programozás korábban sem volt ismeretlen számomra, így 2018-tól webdesignerként folytattam tovább a pályafutásomat. A folyamatos tanulás a lételemem, az motivál, ha minden nap kihívásokkal találkozom!

Weboldal? Marketingszoftverek?

Bármelyikben is van szükséged segítségre, fordulj hozzám bizalommal! Örömmel segítek!

Beszéljünk?

5 Bevált Sales Emailminta Azonnali Vevőszerzéshez

Írd be az emailcímed, és máris küldjük!

Adatkezelési tájékoztatás

You have Successfully Subscribed!

26 hetes Stratégia Orientált Vállalkozó program

Adatkezelési tájékoztatás

Köszönjük, hogy feliratkoztál!

Emailmarketing 2.0

Ingyenes Regisztráció

Elolvastam v2

You have Successfully Subscribed!

You have Successfully Subscribed!